Benvinguts a Estètica Dental Vila

  • Consells   •   14 de Gener del 2019

La clínica dental Estètica Dental Vila obre les portes al Carrer dels Ferrers 60, 1r, a Vilafranca del Penedès, de la mà de la Doctora Clara Ledesma i d’un equip de dentistes de gran experiència.

Benvinguts a la clínica dental de referència a Vilafranca del Penedès, Estètica Dental Vila. La nostra clínica dental és el resultat d’una aposta apassionada per poder posar a l’abast dels nostres pacients el millor equip de dentistes a les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf.

Benvinguts a Estètica Dental Vila

La història de la clínica

La història d’Estètica Dental Vila comença l’octubre del  2018 quan la Dra. Clara Ledesma, reconeguda a Vilafranca del Penedès per haver format part de l’equip d’altres clíniques de la vila, adquireix la clínica de la actualment ex-doctora Glòria Adell, situada a l’emblematic edifici Casa Germanes Estadella situada al Carrer dels Ferrers 60, 1r.

Després de dos mesos de treball i dedicació per crear la nova clínica i per reacondicionar les instal·lacions al seu gust, avui, 14 de Gener del 2019, Estètica Dental Vila obre les portes al públic oferint tots els tipus tractaments dentals necessaris per que puguis gaudir d’una salut bucodental excel·lent.

Els valors de la clínica

A Estètica Dental Vila tenim molt clar que volem ser la clínica dental de referència a Vilafranca del Penedès, per aquest motiu tenim uns valors que són determinants per aconseguir-ho:

Proximitat: per satisfer les necessitats dels nostres pacients hem d’entendre bé el seus problemes.

Professionalitat: els nostres especialistes donen sempre el millor de si mateixos per aportar la millor solució per als nostres pacients.

Confiança: volem que els nostres pacients puguin tenir la certesa de que tot anirà com ells desitgen.

Tecnologia i tractaments

A Estètica Dental Vila disposem de totes les eines i maquinaria d’última generació per posar al teu abast qualsevol tipus de tractament dental o prova que necessitis.

Radiologia 2D/3D i TAC: es tracta d’una tecnologia similar a la del TAC que permet obtenir imatges tridimensionals similars d’alta resolució. Un dels aventatges principals  és que el pacient rep una dosi de radiació baixa.

Sedació conscient: amb aquest tipus de sedació aconseguim que els nostres pacients entrin en un estat de relaxació que permet als especialistes realitzar qualsevol tipus de tractament que pugui ser molest.

Tractaments dentals: realitzem tots els tipus de tractaments dentals que necessitis, desde periodòncies i endodòncies fins a tractaments dèstètica dental i ortodoncia.

Vine a visitar-nos

Vine a la nostra clínica i gaudeix d’una de les promocions que oferim:

Higiene dental – 25€

Primera visita + radiografia OPG – Gratuïta

A Estètica Dental Vila estem a la teva disposició per tot allò que necessitis, desde la proximitat, la professionalitat i la confiança.

T’hi esperem!