Odontologia conservadora

Tractaments d’odontologia conservadora a Vilafranca del Penedès

Odontologia conservadora a
Vilafranca del Penedès

L’odontologia conservadora és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega del tractament de la boca per tal d’evitar l’extracció d’una dent que estigui danyada per un càries o per qualsevol altra afecció.

DEMANA CITA
El logo d'Estètica Dental Vila

Tractaments d’odontologia conservadora

Quan amb els tractaments d’odontologia preventiva no ha sigut suficient per evitar malalties i lesions dentals, s’ha d’aplicar l’odontologia conservadora. Els principals tractaments de l’odontologia preventiva són:

  • Empastaments o obturacions

És un procediment odontològic que es dur a terme per tal d’eliminar una càries. És possible que a conseqüència de realizar l’empastament el pacient tingui molta sensibilitat als aliments molt freds o molt calents. Si la sensació no desapareix en pocs dies és necessari treure l’empastament i realitzar-ne un de nou.

  • Incrustracions

És un procediment odontològic que es porta a terme per restaurar dents on s’ha realitzat una endodòncia o que tenen alguna fractura o fisura. No obstant, per poder realitzar una incrustació s’han de complir les següents condicions: les dents han de tenir una forma normal i han de mantenir la seva capacitat de retenció i suport. Per tant, no es podrà realitzar cap incrustació quan la dent afectada hagi patit alguna restauració previa de gran importancia, que tingui una forma anòmala o que actuin com a retenedor.