Tractaments

Els millors tractaments dentals per als nostres pacients.

El logo d'Estètica Dental Vila

Tractaments dentals a Vilafranca del Penedès

T’oferim tots els tipus de tractaments dentals. A Estètica Dental Vila posem al teu abast tot el necessari perque gaudeixis d’una salut bucodental excel·lent.

Radiologia 2D/3D i TAC

És una tecnologia similar a la del TAC que permet obtenir imatges tridimensionals similars d’alta resolució. El pacient rep una dosi de radiació baixa.

INFORMACIÓ

Periodòncia

La periodòncia és l’especialitat de l’odontologia que tracta les malalties periodontals, que son aquelles que afecten a la part de la boca coneguda com a periodonci.

INFORMACIÓ

Ortodòncia

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega de l’estudi i tractament de les anomalies de posició i funció de les dents.

INFORMACIÓ

Estètica dental

L’estètica dental és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega de millorar l’armonia dental amb l’objectiu de conseguir el millor somriure possible.

INFORMACIÓ

Implants dentals

Els implants dentals són com una arrel artificial que s’inserta a l’os mitjançant una intervenció quirúrgica i que substitueix una dent que falta.

INFORMACIÓ

Pròtesis dentals

La prostodòncia és una especialitat de l’odontologia que s’encarrega de recuperar la correcta funcionalitat i estètica de la dentadura, després d’haver perdut una o més dents.

INFORMACIÓ

Endodòncia

L’endodoncia és un procés de l’odontologia que s’utilitza per eliminar la pulpa dental i posteriorment segellar la cavitat pulpar.

INFORMACIÓ

Odontologia preventiva

L’odontologia preventiva és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega de la prevenció de les possibles enfermetats bucodentals.

INFORMACIÓ

Odontologia conservadora

L’odontologia conservadora és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega del tractament de la boca per tal d’evitar l’extracció d’una dent que estigui danyada per una afecció.

INFORMACIÓ

Cirurgia maxil·lofacial

La cirurgia oral o maxil·lofacial és una especialitat de l’odontologia que s’encarrega de l’estudi, prevenció, diagnòstic, tractament i rehabilitació de les malalties de tota l’estructura facial.

INFORMACIÓ

Odontopediatria

La odontopediatria és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega de la salut bucodental dels nadons, dels nens i dels adolescents.

INFORMACIÓ

Volem el teu millor somriure.

DEMANA CITA