Consells per cuidar la salut bucodental dels bebès

  • Consells   •   7 d’Octubre del 2019

Durant els primers mesos de vida, és molt freqüent que els bebès s’hagin de fer diverses proves mèdiques per tal de portar un control i fer un seguiment del seu bon desenvolupament.

També és molt recomanable que visiteu periòdicament al vostre dentista per a realitzar una revisió bucodental als bebès. Així, es pot portar un control acurat del creixement de les dents i detectar a temps qualsevol anomalia que pugui sorgir.

Didals silicona bebès a Vilafranca del Penedès

Els hàbits i rutines d’higiene també són molt importants en aquesta etapa. És per aquest motiu que cal ser constants i utilitzar productes específicament indicats per aquestes edats primerenques. A part de pastes especials, abans de que surtin les primeres dents, i per la correcta higiene de les genives, existeixen els didals de silicona dissenyats especialment per adaptar-se a les seves boques.

A més, l’ús d’aquests didals afavoreix l’estimulació de la boca gràcies al massatge que es fa a les genives, el qual resulta molt agradable pels bebès i fins i tot els calma quan els estan sortint les primeres dents.

Els didals de silicona també són perfectes per tal d’acostumar als menuts per quan els surtin les dents de llet, facilitant que acceptin el raspall infantil sense cap problema.

Sabem que no hi ha somriure més sincer ni que us faci més feliços que el dels vostres petitons/es. Cuidem-los entre totes i tots! 🙂