Dr. Francisco Pina: especialista en cirurgia oral, implantologia i prostodòncia

  • La clínica   •   13 de Maig del 2019

Si en el post de la setmana passada us presentàvem a l’ànima i directora mèdica d’Estètica Dental Vila, la Dra. Clara Ledesma, avui seguirem amb una de les peces clau de l’equip de la clínica, el Dr. Francisco Pina.

Doctor Pina a Vilafranca del Penedès

El Dr. Francisco Pina es l’especialista en cirurgia oral, implantologia i prostodòncia d’Estètica Dental Vila. Llicenciat en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya, és fill de la reconeguda Dra. Gloria Adell. Des de llavors s’ha anat especialitzant en diverses areas de l’odontologia i destaca per la seva amplia formació acadèmica.

Va cursar un Postgrau en Ortodòncia per la SCOE, disciplina en la qual s’ha especialitzat al llarg dels anys fins arribar a ser en la actualitat expert en ortodòncia invisible Invisalign.

Per tal de recolzar la formació en l’àmbit de l’ortodòncia, també va realitzar un Master en implantologia i pròtesis sobre implants per Eckermann Laboratorium.

Però l’experiència del Dr. Pina encara és més amplia, i és que també té un diploma que l’acredita com a expert en tècniques de regeneració osea i de teixits tous.

El Dr. Pina també és membre de diferents societats científiques nacionals com la Sociedad Española de Implantes (SEI) i internacionals com el International Congress of Oral Implantologists (ICOI).

A Estètica Dental Vila estem encantats de tenir al Dr. Pina al nostre equip per poder potenciar encara més els nostres valors: proximitat, professionalitat i confiança.

Com sabeu, tot l’equip de professionals d’Estètica Dental Vila està a la vostra disposició per atendre-us i aclarir-vos qualsevol dubte.

No dubteu en trucar a la nostra clínica o escriure’ns si voleu concertar una cita amb algun dels nostres especialistes.

Estarem encantats d’assessorar-vos.

Volem el teu millor somriure!