Dra. Alba Marín: especialista en ortodòncia i Invisalign

  • La clínica   •   17 de Maig del 2019

En el post d’aquesta setmana us volem seguir parlant de l’equip de professionals que hi darrera d’Estètica Dental Vila, en aquest cas de la Dra. Alba Marín.

Dra. Alba Marín a Vilafranca del Penedès

La Dra. Alba Marín és l’especialista en ortodòncia i Invisalign d’Estètica Dental Vila. És llicenciada en Odontologia per la Universitat de Barcelona i va començar la seva carrera professional l’any 2004 com a auxiliar d’odontologia a la Clínica dental del vinyet, a Sitges.

Després d’assistir a diversos seminaris i congressos com el “I Congreso Internacional de la SEOII”, el “V Congreso Nacional de la SEOII”, a Sevilla, i diverses vegades al “Congreso IFUNA”, l’any 2008 decideix especialitzar-se i cursar un Máster en Ortodòncia a la Universitat de Barcelona, fet que li va obrir moltes portes professionals. Durant aquest període també es va certificar en el Sistema Incógnito de la Ortodòncia Lingual.

L’any 2016 decideix anar més enllà en l’àmbit de l’ortodòncia i ampliar la seva formació en ortodòncia Invisalign, motiu pel qual va decidir cursar un Máster en Técnica Invisalign OIF aconseguint la Certificación en el Sistema Invisalign. Aquest fet li va proporcionar molt prestigi a nivell professional.

Gràcies a la seva formació i a l’experiència acumulada durant tots aquests anys, la Dra. Alba Marín és l’especialista en ortodòncia i Invisalign d’Estètica Dental Vila i estem encantats de tenir-la al nostre equip. Gràcies a ella podem potenciar encara més els nostres valors: proximitat, professionalitat i confiança.

 Com sabeu, tot l’equip de professionals d’Estètica Dental Vila està a la vostra disposició per atendre-us i aclarir-vos qualsevol dubte.

No dubteu en trucar a la nostra clínica o escriure’ns si voleu concertar una cita amb algun dels nostres especialistes.

Estarem encantats d’assessorar-vos.

Volem el teu millor somriure!