Dra. Clara Ledesma: Directora Mèdica

  • La clínica   •   6 de Maig del 2019

L‘equip de persones que hi ha darrera d’Estètica Dental Vila és de vital importància a l’hora de transmetre els nostres valors principals: proximitat, professionalitat i confiança. És per aquest motiu que us volem presentar de forma més propera als diferents integrants del nostre equip mèdic.

Dra Clara Ledesma a Vilafranca del Penedès

La Dra. Clara Ledesma és la directora mèdica d’Estètica Dental Vila i l’ànima d’aquest projecte iniciat el Gener del 2019. És llicenciada en Odontologia per la Universitat de Barcelona i va iniciar la seva carrera professional l’any 2004 com a auxiliar dental a la clínica Salut Dental Penedès a Vilafranca del Penedès. L’any 2009 va passar de ser auxiliar dental i higienista a exercir per primera vegada d’odontòloga general a la Clínica Maral de Reus.

Des de llavors ha format part de l’equip de diverses clíniques de rellevància exercint especialitats com: odontologia conservadora, periodòncia, odontopediatria, odontologia general i estètica dental, disciplina en la que es va especialitzar l’any 2016 al fer un curs intensiu impartit pel Dr. Fernando Autrán Mateu a la SCOE. Gràcies a tota l’experiència acumulada durant tots aquests anys, a mitjans del 2018 decideix complir el seu somni i iniciar un nou camí, creant Estètica Dental Vila.

La doctora Ledesma destaca per la proximitat que ofereix, gràcies la seva simpatia, alegria i bon humor. Aquestes qualitats fan que els seus pacients es sentin com a casa quan es visiten a la clínica. I és que la Clara sempre et rebrà amb el seu millor somriure.

Com sabeu, tot l’equip de professionals d’Estètica Dental Vila està a la vostra disposició per atendre-us i aclarir-vos qualsevol dubte.

No dubteu en trucar a la nostra clínica o escriure’ns si voleu concertar una cita amb algun dels nostres especialistes.

Estarem encantats d’assessorar-vos.

Volem el teu millor somriure!