Els avantatges de l’ortodòncia Invisalign

  • Dental   •   18 de Març del 2019

Si hi ha algun tractament d’estètica dental que ha agafat una gran notorietat en els últims anys, aquest és sense cap dubte el d’ortodòncia invisible Invisalign.

Moltes persones es plantegen la possibilitat de millorar el seu somriure, ja sigui per qüestions de salut o de bellesa, però a algunes els frena la incomoditat que els pot crear dur una ortodòncia convencional (brackets), i tampoc s’acabarien de sentir còmodes amb aquesta opció per motius estètics.

Tractament Invisalign a Estètica Dental Vila

Així doncs, no és d’estranyar l’auge de pacients que opten per escollir l’ortodòncia Invisalign, tenint en compte que s’adequa perfectament a aquelles persones per a les quals l’estètica i la comoditat són essencials, ja que, a part l’alta discreció i funcionalitat que suposen, un altre dels seus grans avantatges és que les fundes es retiren per menjar. Al poder retirar les fèrules, la higiene dental diària és molt més fàcil i efectiva també.

Tot i que fins ara la majoria de pacients que demanaven ortodòncia Invisalign eren persones adultes, cada cop es van desenvolupant més solucions per adaptar-se a les necessitats de pacients de diferents edats. Actualment aquest sistema compta amb una gran varietat d’opcions com Invisalign Kids, per als més petits; Invisalign Teen, pensat per cobrir les necessitats específiques dels adolescents; Invisalign Lite, opció més bàsica per corregir petites desviacions; o Invisalign Full, tractament complet per adults.

No dubtis en trucar a la nostra clínica dental, Estètica Dental Vila, si vols rebre més informació sobre aquest tractament.

Estarem encantats d’assessorar-te.

Volem el teu millor somriure!