Detox post-nadalenc: els beneficis de menjar kiwi

  • Consells • 14 de gener del 2020

Ja s’han acabat les festes de Nadal, les reunions familiars, els regals i les vacances. Però els excessos que hem fet durant aquests dies fan que, en la majoria dels casos, el nostre cos en noti les conseqüències i, per tant, també les dents. Menjars copiosos, begudes ensucrades i amb alcohol, els turrons, les neules, el tortell de reis… ara toca deixar-los de banda per començar a consumir aliments més saludables.

Beneficis del kiwi per les dents

Amb els propòsits d’any nou, segur que molts/es de vosaltres voleu fer més esport, dedicar-vos més temps a cuidar-vos i dur una dieta més sana i equilibrada. Les fruites i les verdures resulten imprescindibles per aconseguir aquest objectiu, per això avui us volem parlar dels beneficis de menjar kiwi, tan pel vostre cos, com per les vostres dents concretament.

El kiwi conté un 80% d’aigua i és molt ric en antioxidants com la vitamina C. Això fa que sigui molt recomanable per tal de mantenir les cèl·lules joves i conservar la salut del cos en general. També, gràcies a la vitamina C, s’ajuda a evitar el nerviosisme i l’ansietat, i la gran quantitat de fibra i aigua que aporten a l’organisme fan que disminueixi el restrenyiment i serveixi per aprimar-se i eliminar la retenció de líquids.

Aquesta fruita també serveix per millorar la qualitat dels óssos, incloses les dents, ja que compta amb minerals com el cobre, el potassi i el magnesi. A més, la seva ingesta ajuda a netejar la superfície de les dents i les genives.

La nostra recomanació és que sempre que vulgueu fer dieta us poseu en mans de professionals que valorin el vostre cas i us facin un seguiment periòdic.

Sabem que el gener a vegades pot ser un mes difícil, però tot passa millor sent optimistes, portant una vida saludable i lluint el millor dels nostres somriues, oi?