Els beneficis de menjar pomes

  • Consells   •   27 de Maig del 2019

Avui volem parlar dels beneficis que alguns aliments aporten a la nostra salut bucal i en concret dels beneficis que ens aporten les pomes. I és que menjar una poma després d’un àpat és molt beneficiós per a la nostra salut bucal.

Els beneficis de menjar pomes

Les pomes disposen d’unes qualitats que ajuden a netejar de forma natural la superfície de les dents. La fricció de les dents amb la polpa de la poma ajuda a eliminar part de la placa bacteriana. Els efectes de menjar una poma actua de forma similar a la d’un raspallat dental i és una molt bona alternativa a aquest, però en cap cas el substitueix. Les fruites també contenen àcids i sucres que es queden a la nostra boca i els haurem d’eliminar a través d’un raspallat.

Al menjar una poma, aquesta ajuda a produir saliva i alhora a regular el grau d’acidesa de la nostra boca, modificant el pH. Aquesta modificació del pH és molt bona per al nostre alè, però també per a prevenir càries.

Les pomes també resulten molt beneficioses per a la salut de les nostres genives, doncs ajuden a reforçar-les.

Per tots aquests motius, des de la nostra clínica Estètica Dental Vila us animem a que porteu sempre una poma amb vosaltres per tal de cuidar la vostra boca en tot moment.

No dubteu en trucar a la nostra clínica o escriure’ns si voleu obtenir informació més personalitzada sobre els beneficis de les pomes.

Estarem encantats d’assessorar-vos.

Volem el teu millor somriure!