Els beneficis de menjar síndria

  • Consells   •   2 de Juliol del 2019

El Juliol tot just acaba de començar i alhora arriba la pujada de les temperatures. Volem que tingueu a l’abast la millor informació per poder combatre els efectes de la calor. És per aquest motiu que en el post d’avui us parlarem dels beneficis de la síndria, un dels millors aliments per cuidar-te i hidratar-te durant l’estiu.

Nena menjant síndria a Vilafranca del Penedès

La síndria és una de les fruites que contenen major quantitat d’aigua. Aquesta qualitat fa que sigui una de les millors maneres d’hidratar-se durant l’estiu

També conté molts nutrients, como ara la vitamina A, B i C. També conté diversos minerals que ajuden a regular l’organisme i el sistema immunològic, com el potassi, el magnesi, el ferro o el fòsfor.

La síndria conté licopè i aigua i per tant te moltes propietats antioxidants. Els antioxidants ens ajuden a aturar l’envelliment prematur, a prevenir el sobrepès i milloren la nostra qualitat de vida.

Tot i portar sucre, és en menors quantitats que en altres fruites, fet que fa que sigui una fruita saludable i baixa en calories.

La síndria porta una quantitat de fibra important que ens ajuda a regular l’aparell digestiu, prevé de possible estrenyiment i ens fa sentir millor per dins i per fora.

No ho dubteu i aneu a comprar síndria per tenir la nevera plena d’aliments saludables.

Com sabeu, tot l’equip de professionals d’Estètica Dental Vila està a la vostra disposició per atendre-us i aclarir-vos qualsevol dubte.

No dubteu en trucar a la nostra clínica o escriure’ns si voleu rebre més informació sobre els beneficis de la síndria.

Estarem encantats d’assessorar-vos.

Volem el teu millor somriure!