Fruits de tardor per cuidar la salut bucodental

  • Consells   •   23 de juny del 2020

A

questa setmana comença la tardor i ja tenim ganes de degustar alguns dels productes estrella d’aquesta estació. Per això, avui us volem explicar algunes propietats beneficioses dels fruits de tardor per a la salut bucodental.
Comencem per les castanyes, que són riques en fibra i vitamina E. També contenen fòsfor, molt beneficiós per enfortir les dents i els ossos. De la mateixa manera, els moniatos són molt bons per al creixement i enfortiment dels ossos i les dents degut a la vitamina C que contenen.

Fruits de tardor Estètica Dental Vila

Uns fruits que resulten idonis per la salut de les genives són el raïm, els codonys i les carabasses. El raïm, tot i contenir sucre, és capaç de reduir el risc de càries i contribueix a prevenir malalties de les genives (periodontals), així com a reduir el sagnat gingival. Els codonys, són rics en potassi i fibra; a més, contenen vitamina C que és ideal per protegir les genives i altres teixits de la boca contra infeccions i malalties. Pel que fa a les carabasses, també contenen vitamina C, que en aquest cas contribueix a la cicatrització i a la protecció de les genives.

Per acabar, les magranes són uns excel·lents antioxidants que ajuden a combatre la placa bacteriana dental.

L’ideal és dur una dieta sana, variada i equilibrada durant tot l’any, i consumir productes de proximitat i temporada. I si a això hi sumeu una revisió dental com a mínim un cop a l’any, podreu seguir lluint el vostre millor somriure sigui la temporada que sigui 