Implants dentals: la solució més còmode i duradora

  • Dental   •   28 d’Octubre del 2019

Ja sigui pel deteriorament dental que comporta el pas del temps, per una malaltia o fins i tot per un impacte a la boca, pot ser que alguna peça dental es faci malbé o directament caigui, provocant que s’hagi de substituir per un implant.

A tots/es ens fa respecte que ens treguin una dent i ens n’hagin de posar una de nova perquè tenim por que ens faci mal, que hi hagi inflamació, que no acabi de quedar prou bé, etc. En els darrers anys hi han hagut grans avenços mèdics en tot el relacionat amb la implantologia dental, esdevenint una molt bona opció per solucionar els problemes esmentats anteriorment.

Així doncs, si has perdut una dent o un queixal, o et sents incòmode amb la teva pròtesi dental, i valores la idea de col·locar-te un implant cal que sàpigues que la seva col·locació no és dolorosa, ja que sempre es realitza sota els efectes de l’anestèsia. A més, són la millor opció si el que busques és confort i fer una aposta per una solució a llarg termini, doncs resulten molt còmodes i, amb un bon manteniment, poden arribar a durar al voltant de 20 anys.

Com ja sabeu, a Estètica Dental Vila comptem amb el millor equip d’especislistes per tal de fer-vos una valoració específica del vostre cas. En primer lloc, cal fer un bon estudi d’imatge per determinar la quantitat i la qualitat d’os disponible, així com determinar si la geniva i les zones contigües a l’espai on es col·locarà l’implant estan en bon estat. Posteriorment, podrem realitzar-vos el tractament totalment personalitzat i que sigui el més adient per obtenir els resultat satisfactoris.

Com sempre, la nostra prioritat és aconseguir el vostre millor somriure!