Invisalign FULL: 6 coses que heu de saber

  • Invisalign   •   8 d’Abril del 2019

Ja us hem parlat de l’ortodòncia Invisalign tan per nens com per adolescents, així que avui toca parlar del tractament més complert: INVISALIGN FULL. Aquest és el tractament d’ortodòncia invisible indicat per als casos més complexos que requereixen correccions tant d’alineament com de mossegada.

Pack Invisalign FULL

Avui us expliquem 10 coses que heu de saber sobre INVISALIGN FULL:

1.     És el tractament més utilitzat i la millor opció per a aquells pacients que desitgen corregir alteracions de la posició de les dents i del somriure, ja que gràcies a les seves il·limitades possibilitats, aconseguim corregir tot tipus de maloclusions i alteracions estètiques.

2.     S’utilitza en diastemes molt pronunciats (és a dir, casos amb les dents excessivament separades), protrusió de les dents o dents sortides, dents molt apinyats, problemes greus de mossegada creuada o de sobremossegada, i en una àmplia gamma de casos que, per la seva gravetat, necessiten un termini bastant més llarg per a la seva correcció completa.

3.     Es basa en una sèrie d’alineadors transparents fabricats a mida de la boca del pacient de forma totalment personalitzada. L’ortodoncista pot planificar, modificar i treballar amb la quantitat d’alineadors que consideri necessaris per aconseguir els objectius del tractament i uns resultats extraordinaris.

4.     Gràcies als alineadors, les dents van corregint la seva posició de manera progressiva, còmoda i higiènica ja que es retiren per menjar i per al raspallat. A més, són transparents i pràcticament invisibles i es canvien aproximadament cada 7 o 15 dies, depenent dels moviments a realitzar i de la fase del tractament en què es trobi el pacient.

5.     Les dents es van movent de forma gradual, a poc a poc i setmana rere setmana, fins que aconseguim la posició final desitjada. Per això és imprescindible portar les fèrules unes 22 hores a dia aproximadament.

6.     Aquest tractament sol tenir una durada mitjana d’entre 15 i 24 mesos, sempre depenent del diagnòstic inicial i de cada pacient. De tota manera, és important tenir en compte que cada persona evoluciona d’una manera diferent i té unes necessitats i un pla de tractament individualitzat.   

Com sabeu, tot l’equip de professionals d’Estètica Dental Vila està a la vostra disposició per atendre-us i aclarir-vos qualsevol dubte.

No dubteu en trucar a la nostra clínica o escriure’ns si voleu rebre més informació sobre aquest tractament.

Estarem encantats d’assessorar-vos.

Volem el teu millor somriure!