Invisalign KIDS: 5 coses que cal saber

  • Consells   •   25 de Març del 2019

Com us dèiem la setmana passada, l’ortodòncia Invisalign està més de moda que mai, no només per la seva discreció, sinó també per la comoditat i funcionalitat que aporta al dia a dia.

Moltes persones s’han posat en contacte amb nosaltres per preguntar a partir de quina edat es pot optar per aquest tipus d’ortodòncia. Així doncs, hem pensat que el millor seria explicar-vos una mica més les opcions en funció de l’edat. Comencem pels més petits de la casa!

5 coses que cal saber sobre Invisalign KIDS

1. EDAT:

No hi ha cap edat específica que determini si un nen pot dur Invisalign. No obstant això, els nens més grans i els adolescents solen ser candidats més viables. Les alineacions s’han de portar les 22 hores del dia, de manera que es requereix d’un cert grau de maduresa.

2. DISCRECIÓ:

Els nens i els adolescents sovint no volen posar-se ortodòncia convencional per raons estètiques. Invisalign és gairebé invisible, de manera que es pot eliminar aquesta possible font d’ansietat.

3. COMODITAT:

Els alineadors d’Invisalign s’han de treure per a tots els àpats. Això vol dir que la dieta del vostre fill no està restringida i que l’Invisalign no interferirà amb la vida quotidiana.

4. HIGIENE:

A diferència dels bràquets tradicionals, Invisalign es pot treure durant la neteja de dents. Això significa que els vostres fills/es podran seguir amb la seva rutina dental habitual, mantenint les dents netes i sanes. També es redueix el risc de deficiències o malalties de les genives.

5. DENTS DE LLET

Es recomana Invisalign per a nens/es que ja han canviat totes les dents de llet i tenen el conjunt complet de dents permanents.

A Estètica Dental Vila sempre ens assegurem que triem el tractament dental més adequat per al vostres fills i filles. Com ja sabeu, els nostres valors són PROXIMITAT, PROFESSIONALITAT i CONFIANÇA!

Som la vostra clínica de referència, no dubteu en contactar amb nosaltres o en visitar-nos per qualsevol aclariment!