Invisalign LITE: 5 coses que heu de saber

  • Invisalign   •   15 d’Abril del 2019

Les darreres setmanes us hem anat informant dels diversos tipus d’Invisalign, així com de les diferents aplicacions de cadascun d’ells. Ja per acabar, només ens queda presentar-vos el sistema INVISALIGN LITE i explicar-vos-en 5 punts clau.

Invisalign LITE a Vilafranca del Penedès

1.   Invisalign Lite funciona de la mateixa manera que Invisalign Full, però la diferència principal és que el tractament té una durada més curta.

2.   Aquest sistema compta amb un màxim de 14 alineadors i només haureu de portar-los durant uns 6-7 mesos.

3.   Tot i que les fèrules es poden treure per menjar i beure, és bàsic dur-les 22 hores al dia. En cas contrari, es veurà incrementada la duració total del tractament.

4.   Els alineadors realitzen micromoviments de manera gradual fins aconseguir les petites correccions necessàries per tenir un somriure perfecte.

5.   Alguns pacients que es decanten per aquesta opció poden haver dut ortodòncia anteriorment però, o bé per no haver dut els sistemes de retenció adequats o per l’erupció dels queixals dels seny, han vist com s’han mogut les seves dents.

A Estètica Dental Vila sempre ens assegurem que triem el tractament dental més adequat per satisfer les vostres necessitats. Com ja sabeu, els nostres valors són PROXIMITAT, PROFESSIONALITAT i CONFIANÇA!

Som la vostra clínica de referència, no dubteu en contactar amb nosaltres o en visitar-nos per qualsevol aclariment!

Volem el teu millor somriure!