Invisalign TEEN: Adéu complexos, hola comoditat i efectivitat!

  • Invisalign   •   1 d’Abril del 2019

Si la setmana passada us parlàvem dels avantatges de l’ortodòncia Invisalign Kids pels més menuts de la casa, avui dediquem el nostre post als adolescents. En una etapa que sol estar plena de canvis i petits complexos, aquest sistema d’ortodòncia passa pràcticament inadvertit als ulls dels altres. Només és perceptible a distàncies molt curtes, de manera que l’adolescent no s’haurà de preocupar pel seu aspecte durant el temps de tractament.

Invisalign TEEN a Vilafranca del Penedès

Atès que es pot retirar, no dificulta el raspallat, com passa amb els brackets. Per això, la higiene és més exhaustiva i disminueix la probabilitat de desenvolupar càries. No compta amb brackets ni filferros que puguin clavar-se o fregar alguna zona de la boca i provocar llagues o ferides. Gràcies a això, el període d’adaptació és més curt i amb prou feines es produeixin urgències. A més, l’adolescent pot practicar qualsevol esport sense por que l’aparell metàl·lic se li clavi a la geniva o els llavis.

Invisalign Teen també compta amb elements diferencials respecte a la modalitat utilitzada pels pacients adults. Per exemple, té “compliance indicators” que són uns indicadors blaus que perden gradualment el seu color fins convertir-se en transparents a mesura que augmenta el seu temps d’ús. D’aquesta manera, tant els pares com l’ortodoncista poden controlar si l’adolescent porta els alineadors el temps necessari (22 hores al dia).

A Estètica Dental Vila sempre ens assegurem que triem el tractament dental més adequat per al vostres fills i filles. Com ja sabeu, els nostres valors són PROXIMITAT, PROFESSIONALITAT i CONFIANÇA!

Som la vostra clínica de referència, no dubteu en contactar amb nosaltres o en visitar-nos per qualsevol aclariment!