La importància d’una higiene dental professional

  • Dental   •   5 de Febrer del 2019

És important que no passi més d’un any des de l’última neteja, ja que si no s’elimina la tosca, aquesta va destruint els teixits de suport de la dent.

Una higiene dental té l’objectiu d’eliminar la placa bacteriana i la tosca acumulada entre les dents i les genives. Tot i que és una de les intervencions més senzilles que es realitzen en una clínica dental, requereix ser executada per un higienista professional.

Higiene dental a Vilafranca del Penedès

Quins passos segueix l’higienista?

  • Primer es realitza un estudi de les dents i les genives per localitzar llocs on es pot acumular la placa bacteriana i la tosca, així com per descartar que hi hagi algun tipus de malaltia periodontal, o que alguna dent pugui tenir certa mobilitat.
  • Seguidament, es retira la placa i la tosca amb una punta d’ultrasons i es netegen els espais interdentals.
  • Per tal d’eliminar les taques que s’han format a les dents (per exemple, per la ingestió d’aliments que contenen pigments, com el cafè o el vi) s’utilitza aigua a pressió i, posteriorment, es poleixen amb una pasta fluorada i blanquejadora amb l’objectiu que la superfície quedi completament llisa i donar un to més blanc.
  • Per acabar, s’aplica un gel antiinflamatori per reduir les molèsties que pugui haver causat el procediment de neteja dental i, al mateix temps, evitar la inflamació de les genives.

Amb quina freqüència cal fer-se una higiene dental?

El nostre equip d’odontòlegs et recomanarà la freqüència amb què has de realitzar-te una higiene dental segons el teu cas. Normalment, es sol recomanar fer-se una neteja dental realitzada per un professional una o dues vegades l’any.

És important que no passi més d’un any des de l’última neteja, ja que si no s’elimina la tosca, aquesta va destruint els teixits de suport de la dent.

No esperis més! Aprofita la nostra promoció d’obertura:
HIGIENE DENTAL 25€

No dubtis en trucar a la nostra clínica dental, Estètica Dental Vila, si vols rebre més informació sobre aquesta o altres qüestions. Estarem encantats d’assessorar-te 😊

Volem el teu millor somriure!