Lectures recomanades pels més menuts de la casa

  • Consells   •   17 de Juliol del 2019

Si la setmana passada us donàvem alguns consells per mantenir la salut bucodental dels infants durant l’estiu, avui volem recomanar-vos un parell de  llibres que també us poden ajudar en aquesta tasca i que són de lectura molt amena pels més menuts de la casa.

Lectures recomenades dentista a Vilafranca del Penedès

La veritable història de la fada de les dents:

–       Autors: L’Albert Juvany i Blanch, odontòleg col·legiat COEC nº 3055 i Elena Frauca il·lustradora i docent de dibuix, pintura i ceràmica.

–       Com va néixer el projecte? El mes de juny de 2017, el COEC, juntament amb l’AMPA de l’Escola Pia de Sitges, va organitzar en aquest centre escolar un concurs de dibuix infantil, amb l’objectiu de fomentar la salut bucodental i fer conscients als nens i nenes de la importància de la cura de les seves dents durant l’etapa de la infantesa en què es produeix el recanvi de peces i en què surten les dents permanents. El tema del concurs, adreçat a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, va ser la “Fada de les Dents”.

–       Per què és recomanable? Aquest conte vol ajudar a odontòlegs, educadors i pares i mares a explicar a nens i nenes la importància de la cura de les dents des de ben petits d’una forma entretinguda i propera.

–       On el podeu trobar? El llibre està disponible per a préstec a tota la xarxa de Biblioteques Públiques catalanes i també el podeu llegir a la nostra consulta.

El ratoncito Pérez:

–       Autores: L’Anna Canyelles n’és l’autora i la Roser Calafell la il·lustradora.

–       De què va? El ratoncito Pérez s’amaga i els seus pares el busquen perquè sona el timbre que avisa que cal recollir una dent. Però ell està molt cansat: el dia anterior va haver d’anar a la Xina i a l’Argentina. De tota manera, la seva feina és molt important i s’aventura en una nova missió, en la que haurà d’esquivar molts perills.

–       Per quines edats és recomanable? Per nens i nenes de 4 a 7 anys.

–       On el podeu trobar? El llibre està disponible a Amazon per 9,45€ i també el podeu llegir a la nostra consulta.

No dubteu en trucar a la nostra clínica o escriure’ns si voleu rebre més informació sobre les lectures indicades.

Volem el teu millor somriure!