Us atreviríeu a portar un brillant a les dents?

  • Dental   •   20 de Novembre del 2019

L’estètica dental és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega de millorar l’harmonia dental amb l’objectiu d’aconseguir un somriure el més perfecte possible.

Existeixen diversos tractaments d’estètica dental com ara blanquejaments, implants, pròtesis, ortodòncia… que ens poden ajudar a millorar els principals elements que ens permeten  tenir una somriure perfecte: dents, genives i llavis.

L’aparició de la Rosalia al videoclip “A Palé” amb les dents d’or, ens ha fet pensar en altres opcions estètiques per donar protagonisme al nostre somriure. Tot i que la cantant, com altres celebrities anteriorment, ho porta a l’extrem, el cert és que sol ser força habitual veure persones amb pírcings o brillantets incrustats a les dents.

Aquests últims tenen l’avantatge que no cal fer cap tipus de perforacions, sinó que es posen d’una manera molt senzilla i totalment indolora, sense necessitar manteniment posterior. El que sí que cal tenir en compte és que resulta imprescindible tenir una boca completament sana per tal de posar-se’ls, per això és necessari fer-se una revisió completa per evitar cap tipus de contratemps.

Tan si sou conservadors/es com si sou més atrevits/des, sempre consulteu amb un especialista i poseu-vos en mans de professionals. Com ja sabeu, l’equip d’Estètica Dental Vila està a la vostra disposició per assessorar-vos. Vosaltres i els vostres somriures us mereixeu sempre el millor 🙂