Precaucions al prendre café o te

  • Consells   •   22 de Juliol del 2019

Durant l’estiu a tots ens agrada anar dinar a fora, paella, terrasseta… sembla una bona idea oi? És habitual acabat aquests àpats allargant la sobretaula i prenent un cafè o un te. Malgrat que el te cada cop té més adeptes gràcies als seus beneficis per la salut, heu de saber que, igual que el cafè, pot acabar tacant les dents i danyant estèticament l’esmalt.

Te verd a Vilafranca del Penedès

Per evitar que això passi, us recomanem que seguiu els següents consells:

–       Sempre que es pugui, raspalla les teves dents just després de consumir aquests productes.

–       Dins de la teva rutina dhigiene dental, no oblidis utilitzar el fil dental,  ja que aquest ajuda a eliminar la placa que es forma entremig de les dents i que pot causar canvi de color o decoloració de lesmalt.

–       En cas de no disposar de raspall de dents i/o dentífric, esbandeix la boca amb aigua de manera que puguis eliminar el màxim de substància que quedi sobre lesmalt.

–       Combina el te i/o el cafè amb gel, ja que les begudes calentes taquen l’esmalt de les dents més fàcilment que les fredes.

–       Fes servir palletes per beure aquests líquids ja que això reduirà l’exposició a les taques.

–       Realitza revisions i higienes bucodentals de manera periòdica.

Com sabeu, a Estètica Dental Vila disposem dels millors professionals per fer una valoració específica de cada cas i ajudar-vos a millorar la vostra salut dental amb els tractaments més innovadors, com per exemple el blanquejament express.

Us esperem per resoldre qualsevol dubte i per seguir aconseguint el millor dels vostres somriures!