Primera visita + radiografia OPG gratuïtes

  • Consells   •   21 de Gener del 2019

Amb una revisió periòdica, podem evitar problemes que tenen fàcil solució, però que poden arribar a complicar-se si no es detecten a temps.

Avui fa una setmana que vam inaugurar la nostra clínica dental, Estètica Dental Vila. Per aquest motiu, us volem parlar d’una de les promocions que oferirem als nostres clients fins al mes d’abril.

Primera visita + radiografia OPG gratuïtes

Cada cop som més conscients de la importància d’anar sovint al dentista per fer una revisió bucodental i així poder lluir sempre un somriure bonic i sa. Un dels valors d’Estètica Dental Vila és la proximitat, per satisfer les necessitats dels nostres pacients hem d’entendre bé els seus problemes, i per això et convidem a que vinguis a fer-te una revisió de forma totalment gratuïta.

Beneficis d’una revisió anual

Amb una revisió periòdica, podem evitar problemes que tenen fàcil solució, però que poden arribar a complicar-se si no es detecten a temps. Alguns d’aquests problemes són:

  • Càries: una simple càries no és un problema si es detecta en la seva fase inicial, però si avança, pot arribar a danyar el nervi i requerir d’una endodòncia.
  • Acumulació de tosca (sarro): quan s’acumula massa tosca a les dents se’ns poden arribar a inflamar les genives, debilitar-les i provocar que alguna dent es bellugui.
  • Conseqüències d’haver perdut una peça: pot provocar la pèrdua d’os i que se’ns moguin les peces adjacents.

Tot això és fàcilment identificable realitzant una radiografia OPG, ja que aquest tipus de radiografia ajuda a l’odontòleg a diagnosticar malalties i lesions, tan a les dents com als seus teixits, que en un examen visual no serien visibles.

No ho dubtis, vine’ns a veure i gaudeix d’aquesta promoció.

T’hi esperem!