PROMOCIÓ: blanquejament express i higiene dental – 50€

  • Dental   •   20 de Maig del 2019

Amb l’arribada del bon temps, també arriben els casaments, les comunions, etc. i a tots i totes ens agrada mostrar la millor versió de nosaltres mateixos. Així doncs, lluir un somriure sa, bonic i blanc resulta ser el complement perfecte! Sovint però, degut al consum del tabac o de begudes com el cafè o el té, l’esmalt es deteriora i s’esgrogueeix, mostrant un aspecte no gaire saludable i poc atractiu.

Blanquejament express a Vilafranca del Penedès

No és d’extranyar que en aquestes dates un dels tractaments més demanats sigui el blanquejament dental. Per aquest motiu, avui us parlarem d’una de les tècniques més innovadores: el blanquejament express, el qual resulta idoni per a aquelles persones que busquen una solució pràctica i ràpida per aconseguir un somriure encara més blanc després de realitzar-se una higiene dental professional.

El procés és senzill i ràpid. Per començar, s’aplicarà un gel sobre les dents el qual s’irradiarà durant 10 minuts amb una làmpada de llum blava expressament dissenyada per aquest tractament. Gràcies a l’explotació de l’energia lluminosa creada per la llum, l’oxigen que s’allibera no es dispersa a l’exterior, sinó que queda atrapat al gel i portat cap a l’esmalt, maximitzant així l’acció blanquejadora.

Gràcies al seu mecanisme específic d’acció, aquest tractament ofereix un blanquejament eficaç utilitzant una baixa concentració de peròxid d’hidrogen. A més, no deshidrata l’esmalt, no provoca sensibilitat i no conté agents desestabilitzants ni remineralitzadors.

Aprofiteu la promoció que estarà vigent durant els mesos de Juny, Juliol i Agost, a un preu de 50€.

No dubtis en trucar a la nostra clínica dental, Estètica Dental Vila, si vols rebre més informació sobre aquest tractament.

Estarem encantats d’assessorar-te.

Volem el teu millor somriure!