Sortegem dos irrigadors bucals Waterpik

  • Consells   •   29 d’Abril del 2019

AEstètica Dental Vila volem celebrar l’aniversari de la nostra directora mèdica, la Dra. Clara Ledesma, amb el sorteig de dos irrigadors bucals Waterpik® inalàmbric Express WP-02. Participa-hi seguint les instruccions als nostres comptes d’Instagram i  Facebook.

Sorteig irrigador bucal a Vialfranca del Penedès

Què és un irrigador bucal?

1.   Els irrigadors bucals Waterpik® permeten eliminar el 99,9% del biofilm oral (placa bacteriana) dipositat a les dents, les genives i els llocs de difícil accés gràcies a l’aplicació directa d’un raig d’aigua en tan sols 3 segons.

2.   L’ús dels irrigadors bucals Waterpik® després del raspallat, proporciona una millora significativa de la salut de les genives: controla la inflamació de les genives i la gingivitis, alhora que redueix el sagnat. A més, ofereix una major sensació de neteja i frescor de tota la cavitat bucal.

3.   Està clínicament provat que els irrigadors Waterpik®, en combinació amb el raspallat manual, aconsegueixen una eficàcia fins al 93% superior a la millora de la salut de les genives.

4.   La irrigació bucal és indicada per a aquelles persones que volen una neteja en profunditat, en portadors d’ortodòncia i portadors d’implants que necessiten una higiene meticulosa, ja que tendeixen a acumular més biofilm oral (placa bacteriana).

5.   L’irrigador bucal Waterpik® inalàmbric Express WP-02, presenta un disseny lleuger i portàtil. Gràcies al seu funcionament amb piles no necessita endollar-se a la corrent i, a més, permet el seu ús sota la dutxa al ser totalment hermètic i impermeable.

6.   Els irrigadors es complementen amb múltiples accessoris per adaptar-se a diferents necessitats bucals, com per exemple la higiene en portadors d’ortodòncia, implants, etc.

Waterpik® és la marca líder en irrigació bucal i la recomanada pels odontòlegs.

No t’ho pensis més! Participa al sorteig seguint les instruccions que trobaràs a l’últim post publicat avui als nostres comptes d’Instagram i Facebook 😊

Des d’Estètica Dental Vila et desitgem molta sort!!!

Volem el teu millor somriure!